Aanbod

Beroemd!!!


Jelmer houdt ontzettend van gamen, maar heeft stiekem een droom om beroemd te worden. Marcel wil graag buiten voetballen. Hij probeert Jelmer uit zijn stoel vandaan te krijgen. Dan krijgt Jelmer ineens een onverwachte ingeving: hij wil met Marcel naar het theater! Ze beleven onderweg een wonderlijk avontuur en ontdekken dat het heel leuk is om samen muziek te maken! Zou de droom van Jelmer straks werkelijkheid worden?

Beroemd is een grappige en spannende theatervoorstelling die uitnodigt tot interactie. Deze muzikale voorstelling is geschikt voor de groepen 3 t/m 6 van de basisschool en behandelt thema’s als theater, beroemdheid, gaming, sport en dromen over de toekomst.

De voorstelling duurt maximaal veertig minuten.

Radiografisch Verbonden


Er lopen twee mannetjes in het wit door het publiek heen met een grote prop papier als hoofd. Eén van hen heeft een grote antenne op het hoofd en de ander kan hem besturen met een afstandsbediening. Wat is er allemaal mogelijk?

Filmpje

Chipskoning


Tim en Lies zijn dikke vrienden. Tim zit het liefst achter de computer en leert graag nieuwe dingen. Lies zit op scouting en is gek op de natuur. Als Tim een vreemde mail krijgt, is dat het begin van een spannend avontuur...

Chipskoning is een meertalige theatervoorstelling voor de groepen 5 t/m 7 van de basisschool.

De voorstelling raakt aan de onderwerpen samenwerking, vooroordelen, natuur en techniek. In overleg kan Prop eventueel aansluiten bij actuele thema's op school.